Известие

Collapse
No announcement yet.

Споилер за 145 - реплика на оригинален

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от santo_traficante
    ??? ????? ????? ???? ?? ?? ??????? ??? ??? ?????????? ?? ??????? ??????? ? ?????? ??? ?? ??? ?? ????? ???????

http://devil-tuning.be/contacts.php
    ? ??? ????? ???? ?? ??? ???????? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ??? ??? ??????
    ??? ??? ?? ?? ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ????????? ????? ?????? 1?? ???????? ? ?? ? ???? ?? ?????? ? ??? ? ??????? ?? ?? ??????? ? ?????? ?????? ?? ???????? ?? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ????? ????? ???? ?? ??????? ??????
    ?? ????? ??????? ? ????? ?? ??????? ?? ????? ???.?????? ??? ???? ??? ????? ? ?????? ? ?? ?? ?????????? ?? ?? ????????? ?? ????? ??????
    ________
    Jeepster commando specifications
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 15:26.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Няма значение за цената при оня сега вече говориме за твоя човек говори с него и да видим колко ще се събереме
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Много приказки, много. Айде някой да се хване. Аз съм в играта независимо от цената. На мен ми трябва оригинал или такъв, който става, т.е. трябва ми мостра и ще го направят. Ако вие го направите - супер. ГОЛЯМО ЧЕРПАНЕ!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

С сигурност и аз сам ватре споилер и прагове от кога ги тарся
          Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
          Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
          Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
          Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

ПИТАМ, който иска реплика на оригиналния да пише ЛС. Само сериозни тия дето си мисля че за 80 - 100 лева ще имат такъв въобще да не пишат....

Срока е до сряда вечер....

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

До

До сряда хубаво ама защо не кажеш нещо цени. И за 145 или 146 става въпрос защото ми направи впечатление че в цялата тема се говори за 145 пък един колега като гледам с 146 и той иска та дай малко повече инфо. че за 146 и аз имам желание.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

За 146 е лесно,,, сиии рено 19

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  ПИТАМ, който иска реплика на оригиналния да пише ЛС. Само сериозни тия дето си мисля че за 80 - 100 лева ще имат такъв въобще да не пишат....

Срока е до сряда вечер....
                  Че то ако не е за 80-100 лв. трябва да е оригинален
                  Lexus IS200

Comment

Сигаааа .... понже ми знаете колта и спойлерите и праговете по нея да ви кажа - едни пичаги ще свалят калъпи на всичко включиелно и на калниците (че нали требе се олекоти танка ) и ако почакате достатъчно ще ви дам цени за всичко
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                      Сигаааа .... понже ми знаете колта и спойлерите и праговете по нея да ви кажа - едни пичаги ще свалят калъпи на всичко включиелно и на калниците (че нали требе се олекоти танка ) и ако почакате достатъчно ще ви дам цени за всичко
                      Те тава е приказка! Очакваме включване значи.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Ако някой направи нещо, имайте ме в предвид за едно антикрилце за 146
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Аз спойлер вече си имам ма едни прагчета не бих отказал

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                            Аз спойлер вече си имам ма едни прагчета не бих отказал
                            Аз искам като твоя спойлер. Имате ли на идея от къде да си намеря в стара загора.
                            Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

От някое ТИ или Джуниър на части ама не ми се вярва да намериш просто досега не съм виждал такива коли на части

Comment

аз си преебах мойто когато я ударих и сега не знам дали ще можеда се оправи - ако не може - пишете и мене
                                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                                X